Παναθηναικοσ Λαυριο - Οι νέοι είναι... ωραίοι! (VIDEO) | Queen68 / Δεν σταματάει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό το λαύριο!

Παναθηναικοσ Λαυριο - Οι νέοι είναι... ωραίοι! (VIDEO) | Queen68 / Δεν σταματάει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό το λαύριο!. Το λαύριο αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό της basket league, με τον βασίλη μουράτο να ξεκινάει εντυπωσιακά το παιχνίδι απέναντι στο τριφύλλι. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα στο sport24.gr. Το λαύριο εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα με την οποία μπήκε στο παρκέ ο παναθηναϊκός, το οδήγησε σε πολλά λάθη με πιεστική άμυνα και με τρομερή ευστοχία (16/39 τρίποντα). Εκνευρισμενος ο κατας ο όντεντ κάτας ήταν απογοητευμένος από την ήττα και την εμφάνιση του παναθηναϊκού στον δεύτερο τελικό με το λαύριο. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και δωρεάν τον αγώνα:

Ο παναθηναϊκός πέρασε ένα μικρό black out, αλλά ο αρχηγός παπαπέτρου βγήκε μπροστά και μαζί με. Ο παναθηναϊκός δεινοπάθησε στο λαύριο. Το λαύριο υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της stoiximan basket league. Σε ένα συγκλονιστικό ματς το λαύριο έκανε ηχηρό μπαμ! Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και δωρεάν τον αγώνα:

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Β' Φάση: Το πρώτο εισιτήριο στον Κολοσσό ...
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Β' Φάση: Το πρώτο εισιτήριο στον Κολοσσό ... from www.infobasket.gr
Το αξιόμαχο λαύριο έκανε ντέρμπι τον δεύτερο τελικό της basket league απέναντι στον. Ο παναθηναϊκός πέρασε ένα μικρό black out, αλλά ο αρχηγός παπαπέτρου βγήκε μπροστά και μαζί με. Οδοστρωτήρας ο παναθηναϊκός έπαιξε σαν μην υπήρχε. Σε ένα συγκλονιστικό ματς το λαύριο έκανε ηχηρό μπαμ! Το λαύριο των θαυμάτων δεν αρκέστηκε στην παρουσία του στους τελικούς της stoiximan basket league, αλλά το σάββατο (5/6) τους έδωσε μια άγρια ομορφιά κερδίζοντας στην παράταση τον. Το λαύριο υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της stoiximan basket league. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα στο sport24.gr. Εκνευρισμενος ο κατας ο όντεντ κάτας ήταν απογοητευμένος από την ήττα και την εμφάνιση του παναθηναϊκού στον δεύτερο τελικό με το λαύριο.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (vid).

Ο παναθηναϊκός πέρασε ένα μικρό black out, αλλά ο αρχηγός παπαπέτρου βγήκε μπροστά και μαζί με. Η ομάδα του χρήστου σερέλη συνεχίζει να εντυπωσιάζει και το 2021, τη στιγμή που ο παναθηναϊκός έγραψε μαύρη σελίδα στην ιστορία. Δεν σταματάει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό το λαύριο! Το λαύριο εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα με την οποία μπήκε στο παρκέ ο παναθηναϊκός, το οδήγησε σε πολλά λάθη με πιεστική άμυνα και με τρομερή ευστοχία (16/39 τρίποντα). Το λαύριο υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της stoiximan basket league. Σκληρό για να πεθάνει, καθώς κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες να αλλάξει το κακό πρόσωπο του οακα και να νικήσει τον παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό με. Το λαύριο με την νίκη του επί του παναθηναϊκού κατάφερε να ισοφαρίσει και να ανατρέψει τους τελικούς της basket league. Ο παναθηναϊκός δεινοπάθησε στο λαύριο. Οδοστρωτήρας ο παναθηναϊκός έπαιξε σαν μην υπήρχε. Εκνευρισμενος ο κατας ο όντεντ κάτας ήταν απογοητευμένος από την ήττα και την εμφάνιση του παναθηναϊκού στον δεύτερο τελικό με το λαύριο. Λαύριο και παναθηναϊκός κοντράρονται σήμερα στον δεύτερο τελικό της basket league, με τους «πράσινους» να θέλουν να αγκαλιάσουν τον τίτλο. Σε ένα συγκλονιστικό ματς το λαύριο έκανε ηχηρό μπαμ! Η καε παναθηναϊκός αο με διακριτικό τίτλο παο καε (παναθηναϊκός αθλητικός όμιλος καλαθοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία), επίσης γνωστή απλά ως παναθηναϊκός, είτε και με τη τρέχουσα ονομασία του ως παναθηναϊκός οπαπ για λόγους χορηγίας.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (vid). Σκληρό για να πεθάνει, καθώς κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες να αλλάξει το κακό πρόσωπο του οακα και να νικήσει τον παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό με. Οδοστρωτήρας ο παναθηναϊκός έπαιξε σαν μην υπήρχε. Έγραψε ιστορία κόντρα στους άμυαλους «πράσινους» το απίστευτο λαύριο των κάρτερ, μουράτου, ντιαλό και κόζι πέτυχε την πρώτη του νίκη σε τελικούς της. Το λαύριο αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό της basket league, με τον βασίλη μουράτο να ξεκινάει εντυπωσιακά το παιχνίδι απέναντι στο τριφύλλι.

ΚΥΜΗ - ΑΕΚ LIVESTREAMING | Newstvsports
ΚΥΜΗ - ΑΕΚ LIVESTREAMING | Newstvsports from 2.bp.blogspot.com
Το λαύριο των θαυμάτων δεν αρκέστηκε στην παρουσία του στους τελικούς της stoiximan basket league, αλλά το σάββατο (5/6) τους έδωσε μια άγρια ομορφιά κερδίζοντας στην παράταση τον. Σε ένα συγκλονιστικό ματς το λαύριο έκανε ηχηρό μπαμ! Το λαύριο αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό της basket league, με τον βασίλη μουράτο να ξεκινάει εντυπωσιακά το παιχνίδι απέναντι στο τριφύλλι. Οδοστρωτήρας ο παναθηναϊκός έπαιξε σαν μην υπήρχε. Το λαύριο με την νίκη του επί του παναθηναϊκού κατάφερε να ισοφαρίσει και να ανατρέψει τους τελικούς της basket league. Ο παναθηναϊκός δεινοπάθησε στο λαύριο. Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (vid). Σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της σεζόν, το λαύριο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να.

Οδοστρωτήρας ο παναθηναϊκός έπαιξε σαν μην υπήρχε.

Το αξιόμαχο λαύριο έκανε ντέρμπι τον δεύτερο τελικό της basket league απέναντι στον. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα στο sport24.gr. Σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της σεζόν, το λαύριο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να. Σε ένα συγκλονιστικό ματς το λαύριο έκανε ηχηρό μπαμ! Ο παναθηναϊκός πέρασε ένα μικρό black out, αλλά ο αρχηγός παπαπέτρου βγήκε μπροστά και μαζί με. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και δωρεάν τον αγώνα: Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (vid). Λαύριο και παναθηναϊκός κοντράρονται σήμερα στον δεύτερο τελικό της basket league, με τους «πράσινους» να θέλουν να αγκαλιάσουν τον τίτλο. Δεν σταματάει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό το λαύριο! Οδοστρωτήρας ο παναθηναϊκός έπαιξε σαν μην υπήρχε. Έγραψε ιστορία κόντρα στους άμυαλους «πράσινους» το απίστευτο λαύριο των κάρτερ, μουράτου, ντιαλό και κόζι πέτυχε την πρώτη του νίκη σε τελικούς της. Το λαύριο υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της stoiximan basket league. Σκληρό για να πεθάνει, καθώς κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες να αλλάξει το κακό πρόσωπο του οακα και να νικήσει τον παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό με.

Το λαύριο υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της stoiximan basket league. Το λαύριο αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό της basket league, με τον βασίλη μουράτο να ξεκινάει εντυπωσιακά το παιχνίδι απέναντι στο τριφύλλι. Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (vid). Η καε παναθηναϊκός αο με διακριτικό τίτλο παο καε (παναθηναϊκός αθλητικός όμιλος καλαθοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία), επίσης γνωστή απλά ως παναθηναϊκός, είτε και με τη τρέχουσα ονομασία του ως παναθηναϊκός οπαπ για λόγους χορηγίας. Η ομάδα του χρήστου σερέλη συνεχίζει να εντυπωσιάζει και το 2021, τη στιγμή που ο παναθηναϊκός έγραψε μαύρη σελίδα στην ιστορία.

Αυτό είναι το νέο παρκέ της ΑΕΚ! (photo) | Queen68
Αυτό είναι το νέο παρκέ της ΑΕΚ! (photo) | Queen68 from queen68.org
Ο παναθηναϊκός δεινοπάθησε στο λαύριο. Η καε παναθηναϊκός αο με διακριτικό τίτλο παο καε (παναθηναϊκός αθλητικός όμιλος καλαθοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία), επίσης γνωστή απλά ως παναθηναϊκός, είτε και με τη τρέχουσα ονομασία του ως παναθηναϊκός οπαπ για λόγους χορηγίας. Δεν σταματάει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό το λαύριο! Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (vid). Το λαύριο αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό της basket league, με τον βασίλη μουράτο να ξεκινάει εντυπωσιακά το παιχνίδι απέναντι στο τριφύλλι. Εκνευρισμενος ο κατας ο όντεντ κάτας ήταν απογοητευμένος από την ήττα και την εμφάνιση του παναθηναϊκού στον δεύτερο τελικό με το λαύριο. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα στο sport24.gr. Το λαύριο υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της stoiximan basket league.

Εκνευρισμενος ο κατας ο όντεντ κάτας ήταν απογοητευμένος από την ήττα και την εμφάνιση του παναθηναϊκού στον δεύτερο τελικό με το λαύριο.

Σκληρό για να πεθάνει, καθώς κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες να αλλάξει το κακό πρόσωπο του οακα και να νικήσει τον παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό με. Οδοστρωτήρας ο παναθηναϊκός έπαιξε σαν μην υπήρχε. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα στο sport24.gr. Ο παναθηναϊκός δεινοπάθησε στο λαύριο. Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (vid). Η καε παναθηναϊκός αο με διακριτικό τίτλο παο καε (παναθηναϊκός αθλητικός όμιλος καλαθοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία), επίσης γνωστή απλά ως παναθηναϊκός, είτε και με τη τρέχουσα ονομασία του ως παναθηναϊκός οπαπ για λόγους χορηγίας. Η ομάδα του χρήστου σερέλη συνεχίζει να εντυπωσιάζει και το 2021, τη στιγμή που ο παναθηναϊκός έγραψε μαύρη σελίδα στην ιστορία. Το λαύριο αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό της basket league, με τον βασίλη μουράτο να ξεκινάει εντυπωσιακά το παιχνίδι απέναντι στο τριφύλλι. Σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της σεζόν, το λαύριο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να. Εκνευρισμενος ο κατας ο όντεντ κάτας ήταν απογοητευμένος από την ήττα και την εμφάνιση του παναθηναϊκού στον δεύτερο τελικό με το λαύριο. Το λαύριο εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα με την οποία μπήκε στο παρκέ ο παναθηναϊκός, το οδήγησε σε πολλά λάθη με πιεστική άμυνα και με τρομερή ευστοχία (16/39 τρίποντα). Έγραψε ιστορία κόντρα στους άμυαλους «πράσινους» το απίστευτο λαύριο των κάρτερ, μουράτου, ντιαλό και κόζι πέτυχε την πρώτη του νίκη σε τελικούς της. Δεν σταματάει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό το λαύριο!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook